ΕγγραφήΣύνδεσηΕπικοινωνία Καλάθι

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ HIKVISION ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
HIKVISION AJAX MIKROTIK GRANDSTREAM KNX

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ AJAX - HIKVISION

Έχετε Συναγερμό;

Αναβαθμίζουμε το σύστημα με Υβριδικούς Συναγερμούς AJAX και HIKVISION χρησιμοποιώντας τους υφιστάμενους ενσύρματους αισθητήρες, με δυνατότητα προσθήκης και ασύρματων αισθητήρων όπου χρειαστεί


Δεν έχετε Συναγερμό;

Με τους Ασύρματους Συναγερμούς AJAX και HIKVISION ολοκληρώνουμε την εγκατάσταση χωρίς καλωδιώσεις και μερεμέτια, με ασύρματους αισθητήρες, μαγνητικές επαφές και σειρήνες


Έλεγχο από το κινητό;

Ο έλεγχος στα χέρια σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Οπλίστε και αφοπλίστε τον συναγερμό από το κινητό, δημιουργήστε αυτοματισμούς, ενεργοποιήστε τα φώτα, την θέρμανση, τον κλιματισμό, όλα από μία εφαρμογή!


Τεχνική Υποστήριξη Συναγερμού

Με κάθε εγκατάσταση και προγραμματισμό συναγερμού παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις για 6 μήνες


Συναγερμός με Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Με κάθε συναγερμό παρέχουμε δωρεάν 6 μήνες σύνδεση με Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ

Δείτε τον χώρο σας απομακρυσμένα με την λειτουργία Photo On Demand από αισθητήρες με ενσωματωμένη κάμερα, είτε ζωντανά βίντεο από το σύστημα καμερών CCTV, με οπτική επιβεβαίωση συναγερμού

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Γιατί ο Συναγερμός δεν είναι μόνο ένα σύστημα ασφαλείας

Συναγερμός και αυτοματισμοί σε ένα σύστημα! Διαχειριστείτε απομακρυσμένα τα φώτα, την θέρμανση, τον κλιματισμό, τα ρολά, την γκαραζόπορτα, και δημιουργήστε σενάρια λειτουργίας. Φτιάξτε ημερήσια και εβδομαδιαία προγράμματα φωτισμού, θέρμανσης, όπλισης και αφόπλισης συναγερμού, και κάντε την ζωής σας πιο άνετη!

ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ

Τοποθετούμε σε καίρια σημεία ανιχνευτές πλημμύρας ώστε να ανιχνεύσουμε έγκαιρα πιθανή διαρροή νερού από τις σωληνώσεις. Οι ασύρματοι αισθητήρες μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουλάπια κουζίνας κάτω από τον νεροχύτη, μπάνια, υπόγεια, λεβητοστάσια και σε οποιαδήποτε σημεία ενδέχεται να εμφανιστεί διαρροή νερού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Με τους ασύρματους πυρανιχνευτές ανιχνεύουμε έγκαιρα τον καπνό και την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας που παράγεται από την φωτιά, ενώ ταυτόχρονα ελέγχουμε και τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα CO.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤

ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Με τους διακόπτες AJAX LightSwitch έχουμε τον πλήρη έλεγχο του φωτισμού από το κινητό. Μέσα από την εφαρμογή AJAX app μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και να απενεργοποιήσουμε τα φώτα χειροκίνητα, αυτόματα με την όπλιση και αφόπλιση του συναγερμού, αυτόματα σε περίπτωση διάρρηξης, αυτόματα μέσω ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤

Δείτε όλα τα προϊόντα ΕΔΩ ➤

ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΛΩΝ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΡΟΛΩΝ

Ανοίξτε και κλείστε τα ρολά από τον συναγερμό και την εφαρμογή AJAX app. Μπορείτε να κλείσετε το κάθε ένα ξεχωριστά ή όλα μαζί. Δημιουργήστε σενάρια λειτουργίας ώστε να ανοίγουν π.χ. αυτόματα στις 7 το πρωί και να κλείνουν αυτόματα στις 11 το βράδυ.

Δείτε τον διακόπτη ΕΔΩ ➤

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

Ανοίξτε και κλείστε την γκαραζόπορτα, οπλίστε και αφοπλίστε τον συναγερμό, με την εφαρμογή AJAX app ή την Hik-Connect και το ίδιο τηλεχειριστήριο, χωρίς να χρειάζεστε διαφορετικά χειριστήρια για την κάθε λειτουργία.

24ΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΚΛΣ

Με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων (ΚΛΣ) επιλέγετε έναν σύμμαχο στο πλευρό σας. Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων παρακολουθεί συνεχόμενα τον συναγερμό, και σας ενημερώσει τηλεφωνικά για οποιοδήποτε συμβάν. Σας περίπτωση διάρρηξης σας καλεί άμεσα το ΚΛΣ και αν δεν απαντήσετε, ή δώσετε κωδικό απειλής, καλεί αυτόματα την αστυνομία. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση δολιοφθοράς, ιατρικής ανάγκης, ανίχνευση φωτιάς, ανίχνευση πλημμύρας, ενεργοποίηση μπουτόν πανικού, βλάβης, και λοιπά συμβάντα. Με το ΚΛΣ προστίθεται μία ακόμη δικλείδα ασφαλείας, αυξάνοντας τον βαθμό ασφάλειας στον χώρο σας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Σε περίπτωση ιατρικής ανάγκης ενημερωθείτε άμεσα στο κινητό οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Ο κάθε ηλικιωμένος έχει το δικό του μπουτόν ιατρικής ανάγκης, το οποίο όταν ενεργοποιηθεί στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σας και στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Αμέσως το Κέντρο Λήψεως Σημάτων σας καλεί ώστε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ ➤

Δείτε τα ΚΙΤ ΕΔΩ ➤

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Βρίσκεστε σε κίνδυνο; Βρίσκεστε υπό απειλή; Βρίσκεστε σε μία επικίνδυνη κατάσταση; Βρίσκεστε σε ιατρική ανάγκη;

Ενεργοποιήστε την λειτουργία πανικού από την εφαρμογή, το χειριστήριο, το πληκτρολόγιο ή το μπουτόν πανικού. Ταυτόχρονα θα ενεργοποιηθούν οι σειρήνες του συναγερμού, θα σταλούν ειδοποιήσεις στα κινητά, θα σταλούν ειδοποιήσεις στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων. Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων θα καλέσει στα τηλέφωνα ανάγκης που έχετε δηλώσει, και αν κριθεί απαραίτητο θα ενημερώσει και την Αστυνομία.

AJAX LIFE QUALITY

Ο έξυπνος ανιχνευτής AJAX LifeQuality μετρά και καταγράφει τα επίπεδα Θερμοκρασίας, Υγρασίας και Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 στον χώρο σας. Στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό σας όταν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα CO2 ξεπεράσουν τα επίπεδα ασφαλείας, ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα την θέρμανση, τον εξαερισμό, τον αφυγραντήρα, ανάλογα με τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας που έχουμε ρυθμίσει.

AJAX LifeQuality Black ➤

AJAX LifeQuality White ➤

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ➤