ΕγγραφήΣύνδεσηΕπικοινωνία Καλάθι

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ HIKVISION ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
HIKVISION AJAX MIKROTIK GRANDSTREAM KNX
Αρχική / Συστήματα Παρακολούθησης CCTV / Σετ Καμερών με Καταγραφικά HIKVISION /

Σετ 4 Κάμερες 1080p με καταγραφικό HIKVISION Eco4

  • Σετ 4 Κάμερες 1080p με καταγραφικό HIKVISION Eco4
  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές
Τεχνική Υποστήριξη
Πρόσθετες Παροχές

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION

Σετ Καμερών 2Mp με Καταγραφικό HIKVISION

Οικονομικό σετ καμερών Hikvision ανάλυσης 2Mp 1080p με υπέρυθρο φωτισμό IR 20m για καθαρή εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πενταϋβριδικό καταγραφικό DVR Turbo HD Hikvision.

Έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε με την εφαρμογή Hik Connect για Android και iOS είτε με το λογισμικό iVMS 4200 για Laptop και Η/Υ.

Το σετ αποτελείται από:

  • 4 Κάμερες Bullet 1080p 2Mp HIKVISION
  • 1 Καταγραφικό HIKVISION Turbo HD 4CH
  • 4 Τροφοδοτικά 12VDC 2A
  • 4 καλώδια 15m με έτοιμα βύσματα
  • Δεν περιλαμβάνεται σκληρός δίσκος

Κάμερα Bullet 1080p 2Mp HIKVISION

Αδιάβροχη κάμερα Bullet εξωτερικού χώρου HIKVISION με ανάλυση 1080p 2Mp και ενσωματωμένο υπέρυθρο φωτισμό IR 20m για καθαρή εικόνα και την νύκτα. Φέρει σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8mm με γωνία θέασης 102°. Διαθέτει μπουτόν με επιλεγόμενη έξοδο για πρωτόκολλα βίντεο HDTVI/CVI/AHD/CVBS ώστε να είναι συμβατή με τα καταγραφικά όλων των κατασκευαστών.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION
ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION

Καταγραφικό 4CH HIKVISION

Πενταϋβριδικό Καραγραφικό DVR HIKVISION συμβατό με πρωτόκολλα βίντεο HDTVI/CVI/AHD/CVBS και ONVIF. Δέχεται 4 κάμερες Turbo HD + 1 IP Κάμερα. Διαθέτει θύρα LAN για σύνδεση με το internet, θύρα HDMI και VGA για σύνδεση monitor και 1 θύρα για σκληρό δίσκο έως 6TB.

Διαθέτει επιπλέον 2 θύρες usb για σύνδεση με mouse (περιλαμβάνεται στην συσκευασία) και USB stick για λήψη αρχείων εικόνας και βίντεο.

Ενσωματώνει πρωτόκολλο συμπίεσης H264 και H264+ με δυνατότητα καταγραφής στα 25FPS σε ανάλυση 1080p lite (960x1080 pixels).

Έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε με την εφαρμογή Hik Connect για Android και iOS και με το λογισμικό iVMS 4200 για Laptop και Η/Υ.

Τροφοδοτικό Καμερών

Τροφοδοτικό καμερών 12VDC 2A 24 Watt με σταθερή τάση εξόδου και εύρος τάσης εισόδου 90V - 264 VAC. Κατάλληλο για τροφοδοσία καμερών και συστημάτων CCTV. Έχει βαθμό στεγανότητας IP20.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION
ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION

Καλώδιο Καμερών

Καλώδιο κατάλληλο για μεταφορά εικόνας και τροφοδοσίας σε κάμερες CCTV μήκους 15m. Διαθέτει 2 βύσματα BNC για σύνδεση στην κάμερα και το καταγραφικό, 1 αρσενικό βύσμα τροφοδοσίας για σύνδεση με την κάμερα και 1 θηλυκό βύσμα τροφοδοσίας για σύνδεση με το τροφοδοτικό.

Εφαρμογή Hik Connect

Με την εφαρμογή Hik Connect για Android και iOS έχετε πρόσβαση στις κάμερες από οπουδήποτε βρίσκεστε, και λαμβάνετε Push Notifications σε περίπτωση συμβάντος.

Hik Connect
ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ HIKVISION