Ψηφιακοί Καταγραφείς (DVR)

Ψηφιακοί Καταγραφείς (DVR)

Ψηφιακοί Καταγραφείς (DVR) Turbo HD

Οι καταγραφείς TURBO-HD χρησιμοποιούνται για την καταγραφή του video των καμερών μιας εγκατάστασης και την προώθησή του στο δίκτυο (τοπικό ή Internet), προκειμένου να είναι εφικτή η παρακολούθησή του από υπολογιστές ή φορητές συσκευές (tablets & smartphones).
Σε κάθε αναλογική τους είσοδο υποστηρίζουν τη σύνδεση μιας κάμερας TVI 720p* / 1080p / 3MP / 5MP (οι υψηλότερες αναλύσεις προσφέρονται σε ορισμένα μοντέλα) ή CVI 720p / 1080p (μόνο στα μοντέλα της σειράς F) ή AHD 720p / 1080p (μόνο στα μοντέλα της σειράς F) ή μιας συμβατικής αναλογικής (CVBS 960Η ή χαμηλότερης ανάλυσης), αναγνωρίζοντας μάλιστα αυτόματα τον τύπο της συνδεδεμένης κάμερας. Επίσης, ανάλογα με το μοντέλο, υποστηρίζουν 1 ή και περισσότερες επιπλέον IP κάμερες.

 

Οι προσφερόμενοι ψηφιακοί καταγραφείς διαφοροποιούνται ως προς τη μέγιστη ανάλυση υποστηριζόμενων καμερών στις αναλογικές τους εισόδους και την ταχύτητα καταγραφής τους.

H νέα σειρά ψηφιακών καταγραφέων TURBO HD 4.0, που ξεχωρίζει και με το γράμμα “K” στην ονομασία του μοντέλου, διαθέτει, μεταξύ των άλλων, και τα εξής νέα χαρακτηριστικά:

  • Κορυφαία συμπίεση βίντεο Η.265+ (HIKVISION Smart Codec), έως 75% αποδοτικότερη από το Η.264 και 50% από το H.265, για ταχύτερη ως 4 φορές αποστολή στο δίκτυο (εξαιρετικά χρήσιμο στην Ελλάδα που έχουμε αργό Internet) και ως 4 φορές χαμηλότερες απαιτήσεις αποθήκευσης σε σκληρούς δίσκους.
  • Υψηλότερες αναλύσεις (ανάλογα με το μοντέλο): υποστήριξη καμερών TVI ως 5MP και σύντομα 4K (8MP), IP καμερών ως και 8MP, έξοδος HDMI 4Κ σε επιλεγμένα καταγραφικά.
  • Διπλάσιο μήκος καλωδίωσης, για τις κάμερες TVI σε σχέση με πρώτες σειρές. Συγκεκριμένα, για ανάλυση 720P ως 1200m με καλώδιο RG6 και 500m με καλώδιο UTP, ενώ για ανάλυση 1080p ως 800m με καλώδιο RG6 και 400m με καλώδιο UTP (για τη μετάδοση μέσω καλωδίου UTP, απαιτούνται video baluns HD).
  • Τροφοδοσία καμερών PoC, σε επιλεγμένα καταγραφικά και κάμερες, μέσα από το ίδιο το καλώδιο σήματος της κάμερας, κατ’ ευθείαν από το καταγραφικό, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον τροφοδοτικά και video baluns. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ομοαξονικά καλώδια (RG6, RG59, mini-RG59) σε αποστάσεις ως 200 ~ 300m και καλώδια UTP ως 100m.
  • Υβριδική λειτουργία 5 σε 1 (Penta-Brid), υποστηρίζοντας πλέον όλα τα πρότυπα καμερών της αγοράς: TVI, CVI, AHD, κοινές αναλογικές κάμερες (CVBS) με αυτόματη αναγνώριση του τύπου της κάμερας (adaptive access), καθώς και IP κάμερες (εκτός από τις σειρές DS-71xx)

skroutz σκρουτζ eshop

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: