ΕγγραφήΣύνδεσηΕπικοινωνία Καλάθι

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ HIKVISION ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
HIKVISION AJAX MIKROTIK GRANDSTREAM KNX
Αρχική / Έξυπνο Σπίτι - Smart Home συσκευές /

ΚΙΤ Sonoff για έλεγχο Θερμοσίφωνα και Θερμοκρασίας νερού

  • ΚΙΤ Sonoff για έλεγχο Θερμοσίφωνα και Θερμοκρασίας νερού
  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές
Έξτρα

ΣHMANTIKO : Το συγκεκριμένο ΚΙΤ καταργήθηκε.

Δείτε το νέο ΚΙΤ με περισσότερες δυνατότητες ΕΔΩ ➲

SONOFF SMART HOME IoT

SONOFF για έλεγχο Θερμοσίφωνα και έλεγχο Θερμοκρασίας νερού

Με το ΚΙΤ Sonoff Thermal μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα μέσω Smartphone τον Ηλεκτρικό ή τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα καθώς επίσης και την θερμοκρασία του νερού. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον θερμοσίφωνα αυτόματα (μέσω ημερήσιου ή και εβδομαδιαίου προγραμματισμού), αυτόματα μέσω ελέγχου θερμοκρασίας του νερού (ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία νερού είναι χαμηλή και απενεργοποιείται όταν το νερό φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία) ή χειροκίνητα.

Με την εφαρμογή eWeLink για Android και iOS έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Είναι επίσης συμβατό με Amazon Alexa και Google Assistant.

Δείτε την εφαρμογή eWelink ΕΔΩ .

Το ΚΙΤ Sonoff αποτελείται από τον ελεγκτή Sonoff Thermal, τον εμβαπτιζόμενο αισθητήρα ο οποίος αντικαθιστά των θερμοστάτη του θερμοσίφωνα και το ρελέ ισχύος, το οποίο τροφοδοτεί τον θερμοσίφωνα. Ο ελεγκτής Sonoff Thermal δίνει εντολή στο ρελέ ισχύος ράγας σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το ρελε ενεργοποιείται και τροφοδοτεί τον θερμοσίφωνα.

SONOFF SMART HOME IoT
SONOFF SMART HOME IoT

Με το ΚΙΤ Sonoff Thermal μπορείτε να ελέγξετε απομακρυσμένα μέσω Smartphone τον Ηλεκτρικό ή τον Ηλιακό Θερμοσίφωνα καθώς επίσης και την θερμοκρασία του νερού. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον θερμοσίφωνα αυτόματα (μέσω ημερήσιου ή και εβδομαδιαίου προγραμματισμού), αυτόματα μέσω ελέγχου θερμοκρασίας του νερού (ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία νερού είναι χαμηλή και απενεργοποιείται όταν το νερό φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία) ή χειροκίνητα.

Ο εμβαπτιζόμενος αδιάβροχος αισθητήρας της Sonoff μεταφέρει την θερμοκρασία του νερού από τον θερμοσίφωνα στον ελεγκτή και αντικαθιστά τον συμβατικό θερμοστάτη. Έχει μήκος 1m, αλλά υπάρχουν προεκτάσεις των 5m και των 10m. Η μέγιστη προέκταση που μπορεί να εγκατασταθεί είναι τα 10m.

SONOFF SMART HOME IoT
SONOFF SMART HOME IoT

Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε στο ΚΙΤ την βάση στήριξης του ελεγκτή Sonoff, για τοποθέτηση σε ράγα πίνακα.

Απομακρυσμένη Διαχείριση

Ηχητικές Εντολές

Χρονοδιάγραμμα Λειτουργίας

Διαμοιρασμός Συσκευής

Κατάσταση Συγχρονισμού

Έξυπνα Σενάρια

Κατάσταση Λειτουργίας

Wi-Fi

Push Notifications

Καταγραφή Συμβάντων

SONOFF ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ SMART SWITCH

Χρονοδιάγραμμα

Στο χρονοδιάγραμμα μπορείτε να ρυθμίσετε σε ωριαία, ημερήσια και εβδομαδιαία βάση την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Sonoff Basic.

Χρονόμετρο

Στο χρονόμετρο μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο που θέλετε για να παραμείνει ενεργοποιημένο το Sonoff από την στιγμή που το ενεργοπιήσετε ή τον χρόνο που θέλετε να παραμείνει απενεργοποιημένο από την στιγμή που το απενεργοποιήσετε (το Sonoff ενεργοποιείται ή απεμεργοποιείται αυτόματα όταν παρέλθει ο χρόνος). Αν θέλετε την λειτουργία χρονομέτρου, Κάθε φορά που ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε το Sonoff χειροκίνητα, θα πρέπει να επιλέγετε το αντίστοιχο χρονόμτερο

Κυκλικό Χρονόμετρο

Στο κυκλικό χρονόμετρο μπορείτε να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες λειτουργίες. Για παράδειγμα, κάθε φορά που το Sonoff ενεργοποιείται αυτόματα ή χειροκίνητα, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 λεπτά.

ΣHMANTIKO : Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της κάθε Sonoff συσκευής, στο πεδίο Κατάσταση Ενεργοποίησης, και επιλέξτε το OFF. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, όταν εππανέλθει το ρεύμα, η συσκευή Sonoff θα παραμείνει απενεργοποιημένη μέχρι να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα εσείς ή αυτόματα μέσω του προγραμματισμού που έχετε ορίσει.

IoT

Το IoT (Internet of Things) αποτελεί το δίκτυο επικοινωνίας συσκευών και αισθητήρων που έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα. Με τις συσκευές IoT δίνεται η δυνατότητα να συγκεντρώνουμε και να καταγράφουμε όλα τα δεδομένα από κάθε συσκευή και αισθητήρα. Οι συσκευές έχουν την δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγουν και να στέλνουν εντολές η μία στην άλλη, σύμφωνα με τα σενάρια που έχουμε προγραμματίσει.

Με το IoT μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε λειτουργίες μειώνοντας την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση, να ελέγχουμε την καλή λειτουργία όλων των συστημάτων και να πραγματοποιούμε άμεση διάγνωση σε περίπτωση σφαλμάτων.

Sonoff IoT

Η Sonoff παρέχει παρέχει μία σειρά από Smart συσκευές και αισθητήρες IoT (Smart Switches, Controllers, smart πρίζες, smart διακόπτες, αισθητήρες υγρασίας, αισθητήρες θερμοκρασίας, αισθητήρες κίνησης, μετρητές κατανάλωσης ενέργειας κτλ).

Οι συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα, χειροκίνητα με εντολές από τον χρήστη είτε να συμμετέχουν σε κάποιο σενάριο λειτουργίας με άλλες συσκευές.

  • Συνεργάζονται με Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
  • Συνεργάζονται με την εφαρμογή eWeLink της Sonoff
  • Δυνατότητα χειροκίνητου ελέγχου από το κινητό
  • Δυνατότητα λειτουργίας μέσω χρονοδιαγράμματος
  • Δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας σε συνεργασία με άλλες συσκευές δημιουργώντας σενάρια λειτουργίας

Προτεινόμενες Εφαρμογές Sonoff


Έλεγχος Φωτισμού.

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτισμού.

Έλεγχος Θερμοσίφωνα.

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του θερμοσίφωνα.

Έλεγχος Θέρμανσης.

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της θέρμανσης.

Έλεγχος Κλιματισμού.

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κλιματισμού.

Πότισμα Κήπου.

Σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για το αυτόματο πότισμα του κήπου.

Έλεγχος γκαραζόπορτας.

Απομακρυσμένος χειροκίνητος έλεγχος Γκαραζόπορτας ή σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος.

Έλεγχος Ανεμιστήρα ή Εξαερισμού.

Απομακρυσμένος χειροκίνητος έλεγχος ή σχεδιασμός χρονοδιαγράμματος για αυτόματη λειτουργία.

Smart Home.

Σχεδιασμός σεναρίων με περισσότερους ελεγκτές Sonoff για πολύπλοκες εφαρμογές Smart Home και Smart Office

Ετικέτες: EWELINK